ERTELEME DUYURUSU

Üniversitemizin 25. Yıl etkinlikleri kapsamında 22 Nisan 2017 tarihinde Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilecek olan "Şanlıurfa Sokaklarında Tarihe Yolculuk Yürüyüşü" adlı organizasyonumuz, yürüyüş güzergahımız üzerindeki bazı aksaklıklardan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yürüyüşümüzün gerçekleştirileceği tarih konusunda sizlere ayrıca bilgi verilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, saygılar sunarız.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürlüğü

Diğer Haber Başlıkları

Harran Üniversitesi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürlüğü